fredag 7 oktober 2011

20111007

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.

I slutet av augusti, när vi knappt byggt något under hela sommaren, tänkte vi att nähä, vi klarade det inte under sommaren. Men nu när vi båda är arbetslösa och det är höst så då jävlar anamma ska vi sätta fart! Då när man precis bestämt sig för att nu fabian ska det bli jobb gjort så börjar det regna. Och ni Luleå-bor, ni vet, att det där regnet det slutade aldrig falla.

Så. För ungefär tre veckor sen hade vi två val. Det ena var att på en enda helg bygga både väggar och tak och det andra var att stänga bygget i för vintern. Med tanke på uppdateringarna här kan ni nog konstatera att vi har gått i ide. Vi lyckades bara skramla ihop två personer extra för att bygga upp alla väggar, och vet ni? DET REGNADE! Därför har inte mycket blivit gjort.

Nu stänger vi kojan med ett halvfärdigt golv och planerar att så fort våren nalkas, då ska vi återuppta vår lilla dröm. Under tiden ska vi måla dörr och fönster färdigt och förhoppningsvis uppdatera här med lite inspirationsbilder för att hålla lågan vid liv.

När Ronja skriker sitt vårskrik, då ses vi!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar